gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

http://elittruck.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/MAFF_51b5acb2469aa.jpg

Ако търсите надежден акумулатор за Вашия автомобил, сте на точното място. MAFF е нова,модерна линия за акумулатори, произведени от известен европейски производител ZAP Sznajder Batterien SA, който е специализиран в производство на оловно-киселинни акумулатори.
Дългогодишният опит и непрекъснати инвестиции гарантират високо качество на фабричните продукти, които присъстват в почти всички страни в Европа, както и в страните от съседните континенти. Износът расте с всяка година и сега акумулаторите на ZAP Sznajder Batterien SA са по рафтовете в магазините в повече от 40 страни по света.

Батериите на марката MAFF са групирани в три основни направления.
MAFF European line - Акумулатори без поддръжка, произведени по най съвременна технология Калций-Калций. Предлагат се в различни размери и капацитет, предназначени за всички автомобили, произведени в Европа.
MAFF Japan line - акумулатори, произведени за автомобили от Япония и Корея, които се предлагат в различни размери. Всички акумулатори от тази група са без поддръжка и произведени по технологията Калций-Калций .
MAFF Truck line - надеждни акумулатори за голямо натоварване . Използват се при камиони и автобуси. Високото качество и надеждност ще ви позволи да изминете хиляди километри без никакви проблеми. Акумулаторите са произведени в най-често срещаните размери и капацитет до 230Ah.

Maff-battery

http://www.maffbatterien.pl